Operátor jelölteknek

Tisztelt Pályázók,

Köszönjük minden jelentkező érdeklődését vállalatunk iránt. A fent megnevezett pozícióra a keresés lezárult, az állás betöltésre került.

A beérkezett önéletrajzokat megőrizzük, ha a későbbiekben végzettségüknekés tapasztalataiknak megfelelő nyitott pozíciónk lesz, felvesszük Önökkel a kapcsolatot.

A továbbiakban sok sikert és minden jót kívánunk minden jelentkezőnek!

Állásajánlatok

Mentorprogram

A Pannonia Ethanol Akadémiai Mentorprogramja

A Pannonia Ethanol összes tevékenységét a vállalati társadalmi felelősségvállalás elvei vezérlik. Ezek közül talán a legfontosabb, hogy a Pannonia Ethanol egy olyan iparág megerősítését tűzte ki célul, amelynek elsődleges célja az olaj helyettesítése megújuló energiaforrásokkal. A technológiai fejlesztések és innováció eredményeképp a gyártási hatékonyság folyamatosan javul.

A Pannonia Ethanol vállalati társadalmi felelősségvállalásának része az Akadémiai Mentorprogram, melynek köszönhetően az alábbi területeken dolgozhatnak fiatal kutatók:

- Vidékgazdaság fejlesztése és mezőgazdaság

- Energiabiztonság

- Éghajlatváltozás és fenntarthatóság

- Munkahelyek, növekedés és versenyképesség

- Technológia, innováció

A Pannonia Ethanol Akadémiai Mentorprogramja a gyakorlati megközelítést szem előtt tartva biztosít kutatási erőforrásokat egyetemi hallgatók, MSc vagy PhD képzésben résztvevő kutatók számára. Ezzel lehetővé teszi, hogy egy modern iparággal kapcsolatban új kutatási irányok nyíljanak, illetve, hogy bővülő tanulási lehetőségek álljanak a (leendő) kutatók rendelkezésére.

A Pannonia Ethanol szakmai támogatása magába foglalja a terepen végzett kutatást, a magyarországi és nemzetközi környezetben megvalósuló munkát (networking), illetve a tanulmányok, diplomamunkák és egyéb tudományos anyagok elkészítéséhez nyújtandó szakmai segítséget.
Hosszú távú együttműködés céljából keressük az erős motivációval rendelkező fiatal kutatókat.