Nyitóoldal

A Pannonia Ethanol az egyik legtisztább bioetanolt gyártja az Európai Unióban.

>>> Legegyszerűbben úgy fogalmazhatnánk, hogy az etanol gabonából nyert alkohol, melyet olyan gabonatermésekből állítanak elő, mint például a kukorica.


Dunaföldvári új üzemünkben kukorica felhasználásával nemcsak hatékonyan, fenntartható és gazdaságilag is hasznosítható mennyiségben gyártunk üzemanyagot, hanem új és értékes piacot is nyitunk a helyi termelők számára, akik értékesíteni tudják terményeiket. A gyártás melléktermékeként magas proteintartalmú állati takarmányt állítunk elő.

Cégünk számára ez egyik legfontosabb siker-tényező a megfelelő emberi erőforrás megléte. Napjaink állandóan változó gazdasági körülményeihez igazodva azon cégek növelhetik igazán hatékonyságukat és ezáltal profitjukat, akik rendelkeznek az eredményes munkavégzéshez szükséges képzett emberi erőforrással, szaktudással.

Folyamatos tájékoztatást talál a Karrier menüpont alatt az épp aktuális keresésekről. 

Bioetanol Európában: Elkészült az első iparági jelentés

 Az Európai Bioetanol Szövetség (ePURE) megjelentette legelső jelentését a bioetanol ipar helyzetéről. A jelentés átfogó képet nyújt az Európában termelt és felhasznált bioetanolról, és kitekint az iparág előtt álló lehetőségekre és kihívásokra. Az EU-s szakpolitikák hatása részletesen bemutatásra kerül. A jelentés itt olvasható angolul: http://www.epure.org/sites/default/files/publication/140612-222-State-of-the-Industry-Report-2014.pdf